5.0

H.O.G.® Benelux CHARITY

H.O.G.® Benelux

H.O.G.® BENELUX THROTTLE TOUR - experience

 

Dat motorrijders het hart op de juiste plaats hebben als het gaat om goede doelen te steunen is algemeen geweten. Daarom dat deelnemen aan de throttle tour voor ons ook geen moeilijke beslissing was.

Diane had al een aantal stempels verzameld toen ik de knoop doorhakte om mij voor dit goede doel ook in te schrijven. En ik heb het mij geen moment beklaagd. Aan elke rit, elk dealer bezoek hangt er wel een verhaal aan vast.

Een aantal dealers heb ik samen met Diane bezocht. Andere deed ik met mijn partner Willy. Eentje deed ik zelfs helemaal alleen. 2 keer zijn we er met zijn vieren op uit getrokken Diane, Bart, Willy en ik. Want samen rijden met vrienden die dezelfde passie delen is zoveel leuker. Wat mij op deze tour opviel was dat, zeker in Nederland, de dealers op amper een paar kilometer van de snelweg liggen. Bij de ene is de winkel eerder klein en gezellig, bij de andere dan weer groot en nog vrij nieuw. Maar overal waren ze zeer vriendelijk en kregen we spontaan koffie aangeboden. Sommige dealers waren wel wat verrast. Ze hadden blijkbaar nog nooit (of toch niet veel) van die stempelformulieren gezien.

 

Als er volgend jaar opnieuw zo’n actie loopt twijfel ik niet meer en schrijf ik mij opnieuw in. Al was het maar om een reden te hebben om met de motor op pad te kunnen.

Special Olympics.png

Diane & Sandra

Dilbeek 3.jpg
Mons 1.jpg
Alkmaar 2.jpg