top of page

5.0

H.O.G.® Benelux CHARITY

H.O.G.® Benelux

H.O.G.® BENELUX THROTTLE TOUR

 

In 2019 stelde H.O.G.® Benelux de H.O.G.® Benelux Throttle Tour voor. Een nieuw programma waar samenhorigheid, toegankelijkheid en haalbaarheid centraal staan. Deze Throttle Tour is een 'stempel run' waar de deelnemers per Authorized Harley-Davidson® Dealership in de Benelux gedurende het hele nieuwe jaar stempels kunnen verzamelen. Ook in 2022 zetten we de Throttle Tour door.

 

Je kan individueel of met je chapter stempels verzamelen.  Uiteraard zijn per verzamelde stempels een bronzen, zilveren of zelfs een gouden jaarpatch aan verbonden.  Ook een nieuwe 'Throttle Tour' patch zal zeker niet ontbreken.  

 

Met de H.O.G.® Benelux Throttle Tour ondersteunt H.O.G.® Benelux de Special Olympics in de Benelux.

De Special Olympics is 's werelds grootste sportorganisatie voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.  Zij bieden het hele jaar door trainingen en wedstrijden aan 5 miljoen atleten en Unified Sports-partners in 172 landen.

Een mooi initiatief waar wij graag  onze schouders willen onder zetten en waar wij als motorrijders laten zien dat wij het hart op de juiste plaats hebben!

Op welke manier kom je aan een stempelkaart?

Deelname aan de H.O.G.® Benelux Throttle Tour 2022 kan door je hier aan te melden. 

Jouw gift gaat integraal naar de organisatie van Special Olympics!
Na ontvangst van jouw betaling ontvang je een bevestiging met unieke code dewelke je zult nodig hebben voor je nieuwe stempelkaart.

H.O.G.® Benelux wenst jullie ook in 2022 alvast veel rijplezier alsook veel veilige én zonnige kilometers.


Charity groetjes, 

Alexandra Maljaars
H.O.G.® National Events & Charity Officer
Email

 
Special Olympics.png
bottom of page