top of page

2.0

H.O.G.® Benelux INFORMATION

H.O.G.® Benelux

You've made the commitment to ride a Harley-Davidson® motorcycle.
Now let the Harley Owners Group® give a little back.

 

Online profiel
Als H.O.G.® lid kun je een profiel aanmaken op de officiële leden website van de Harley Owners Group®: www.hog.com. Via dit profiel kun je je lidmaatschap beheren, contactgegevens wijzigen en nog veel meer. Zo biedt de website ook exclusieve content voor H.O.G.-leden, zoals verhalen van mede-Harley-rijders, verslagen van evenementen en informatie over Chapters.

Lidmaatschap verlengen
Indien je een online profiel hebt, kun je via de website www.hog.com je lidmaatschap verlengen. Indien je nog geen online profiel hebt maak dit dan snel aan!

Lid worden van de Harley Owners Group®
Wil je graag lid worden van 's werelds grootste en meest succesvolle club van motoreigenaren? Meld je dan nu voor een van de onderstaande lidmaatschappen op www.hog.com.


Volledig H.O.G. lidmaatschap
Volledige H.O.G. lidmaatschappen zijn alleen beschikbaar voor mensen die eigenaar van een Harley-Davidson®-motor zijn. Het biedt het meest complete pakket aan lidvoordelen.

  • Volledig H.O.G. lidmaatschap (Full Membership)

  • Volledig levenslang H.O.G. lidmaatschap (Life Membership)

Gesponsord H.O.G. lidmaatschap
H.O.G. partnerlidmaatschappen zijn voor de familie en vrienden van een eigenaar van een Harley-Davidson®-motor. Het biedt selecte voordelen en is beschikbaar voor iedereen met een volledig H.O.G. lidmaatschap. Een volledig lid mag zoveel partnerleden als hij of zij wil sponseren.

  • Gesponsord H.O.G. lidmaatschap (Associate Membership)

  • Gesponsord levenslang H.O.G. lidmaatschap (Associate Life Membership)


Vragen over je H.O.G.® lidmaatschap?
Neem voor alle H.O.G. gerelateerde vragen contact op met het H.O.G.® Customer Care Center via tel 00800 1111 2223 of email customerservices@hog-europe.com

HOG Membership
bottom of page